Είμαι εδώ για εσένα...

.. οταν ξαφνικά νοιώθεις  ταχυκαρδία και την αίσθηση ότι κάτι κακό θα συμβεί..

..όταν ξυπνάς το πρωί και δεν έχεις όρεξη για τίποτα..

..όταν εκείνη η βόλτα που κάποτε σε γέμιζε χαρά  τώρα σε γεμίζει τρόμο..

..όταν κουράζεσαι απο τις σκέψεις σου και  περνάς ώρες προσπαθώντας να πάρεις μια απλή απόφαση..

..οταν βλέπεις τους γύρω σου να προχωράνε και εσύ έχεις την εντύπωση ότι μένεις πίσω..

..όταν οι σχέσεις σου διαλύονται πριν καν αρχίσουν..


Αν κάτι απο τα παραπάνω ή κάποια άλλη δυσκολία ισχύει για σένα ή για κάποιον δικό σου μπορούμε μαζί να βρούμε τις απαντήσεις με τους παρακάτω τρόπους:


Καλώς ήλθατε στον κόσμο της ψυχολογίας


Καλωσήλθατε στη προσωπική επαγγελματική μου ιστοσελίδα. Ονομάζομαι Ζωή Βλαχάκη. Είμαι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια πτυχιούχος του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος Μεταπτυχιακού (M.Phil in Psychology) απο το Πανεπιστήμιο Γλασκώβης, με νόμιμη άδεια άσκησης επαγγέλματος αρ.7829/04.



Δέχομαι κατόπιν ραντεβού


Επικοινωνήστε μαζί μου στο 6937143047 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να προγραμματίσουμε την πρώτη μας συνεδρία!





  • - Ατομική Ψυχοθεραπεια

Η ατομική θεραπεία αναφέρεται στην θεραπεία που επιτυγχάνεται μέσα απο την  δυαδική σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ του θεραπευτή και του θεραπευόμενου με σκοπό την επίλυση προβλημάτων του θεραπευόμενου, την μείωση της δυσφορίας του, την μείωση ή απαλλαγή των συμπτωμάτων του που προκαλούνται απο τις εκάστοτε δυσκολίες,  με απώτερο στόχο την  προαγωγή της λειτουργικότητας  του θεραπευόμενου.

  • - Θεραπεία Ζεύγους & Οικογένειας

Η θεραπεία ζεύγους στοχεύει  στην επίλυση της κρίσης στο γάμο , ή στην συντροφική σχέση μέσα απο την  εξέταση της αλληλεπίδρασης των συντρόφων, και του περιβάλλοντος.  Μπορεί να επιτευχθεί ιδανικά και  κατά κανόνα με την παρουσία και των δύο συντρόφων αλλά όπου αυτό δεν είναι εφικτό  και ατομικά με το έναν απο τα δύο μέλη.  Η θεραπεία οικογένειας στοχεύει στην επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με προβλήματα που προκύπτουν στην οικογένεια μέσα απο τις αλληλεπιδράσεις των μελών της μεταξύ τους αλλά και με το περιβάλλον.

  • - Ψυχομετρικά Τεστ

Τα ψυχομετρικά τεστ είναι μια σειρά απο ερωτηματολόγια που συνιστάται  και  προαιρετικά καλείται να συμπληρώσει ο θεραπευόμενος κυρίως κατά την λήψη ιστορικού αλλά και στην πορεία της θεραπείας, προκειμένου ο θεραπευτής  να έχει μια πιο ολοκληρωμένη και αντικειμενική  εικόνα των προβλημάτων του θεραπευόμενου αλλά και μια εικόνα της πορείας της θεραπείας και του αποτελέσματος. Ενδεικτικά χορηγούνται τεστ διερεύνησης Κατάθλιψης, Αγχους, Προσωπικότητας, Κοινωνικής Φοβίας, Ιδεοψυχαναγκαστικής Διαταραχής, Βαρύτητας Συμπτωμάτων, Επαγγελματικού Ενδιαφερόντων "ΑΡΙΑΔΝΗ" κ.α.

  • - Επαγγελματικός Προσανατολισμός

Επαγγελματικός προσανατολισμός  είναι η διαδικασία που στοχεύει μέσα απο τις ατομικές συνεδρίες συμβουλευτικής , αλλά και με την χορήγηση του  Ερωτηματολογίου Επαγγελματικών Ενδιαφερόντων "ΑΡΙΑΔΝΗ" του οποίου είμαι πιστοποιημένη σύμβουλος, στην διερεύνηση των ενδιαφερόντων του ατόμου   σε σχέση με το επαγγελματικό του μελλον, θέματα που αφορούν στην αλλαγή επαγγέλματος ή προβλήματα που προκύπτουν απο εργασιακά θέματα.

  • - Online Συνεδρίες

Στις περιπτώσεις που δεν είναι εφικτή η δια ζώσης επικοινωνία, οι συνεδρίες μπορούν να γίνουν εξ αποστάσεως, διαδικτυακά ή τηλεφωνικά μετά απο προηγούμενη συννενόηση. Συμβουλευτείτε την  σελίδα "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ" για να δέιτε αναλυτικά την διαδικασία.